הסיפור של אנגוס

לפני למעלה מששים שנה, רעה סאלח דבאח הצעיר,
את עדר הצאן הקטן שלו, בין גבעות הגליל
ופתח אטליז ומכולת קטנה, בסמטה צרה, בכפר דיר אל אסד.
איכות הבשר הטרי, החלה למשוך קונים מכל האזור.
לאט לאט העסק התרחב והמסורת נוצרה.
עם השנים התרחבה המשפחה, בניה נדדו ברחבי העולם
וחזרו הביתה לאחר שצברו ידע רב ומקצועיות בתחום הבשר.
העסק המשפחתי גדל, העדר הפרטי התרחב
ו”דבאח”, הפך לשם נרדף, לבשר טרי ומשובח.
מאחלים לכם סעודה מושלמת.
השף, הצוות ומשפחת דבאח.
אנגוס היא מסעדת הבית של משפחת דבאח.
הבשר המוגש לכם, מגיע למסעדה בנתחים שלמים,
לאחר שיושן בתנאים אופטימליים, על ידי הקצב הראשי של הרשת.
נתחי הבקר הינם מזן האנגוס, שמקורו בסקוטלנד והוא ידוע באיכותו הגבוהה.
העגלים והטלאים גדלים בתנאי מרעה טבעי בהרי הגליל ונהנים מאוכל
וסביבת גידול מהמשובחים ביותר.
אנחנו גאים בבשר שלנו ובמסורת הגידול ארוכת השנים
ומשוכנעים, כי מחכה לכם חוויה קולינארית שהרבה זמן לא חוויתם.
 
 
 
 
 

יצירת קשר



Blacknet.co.il - בניית אתרים